Teaching & Healing
Arts

 

PRAKTIJK TEACHING & HEALING ARTS

Jolanda Arts
 


Sinds mijn zestiende levensjaar was ik geïnteresseerd in vormen van heelwording. Door mijn werk in de jeugdpsychiatrie werd mijn zoektocht naar meer totalere vormen aangewakkerd en op deze wijze ontmoette ik diverse leraren. Belangrijke lessen om mijn verbinding in mij zelf te herstellen ontving ik van een native-american medicijnman. In de opleiding tot medicine-woman kon ik via een indiaanse weg leren over heelwording en kon ik deze lessen gebruiken in het bijstaan van anderen. Ook ontmoette ik Tibetaanse leraren op mijn levensweg en alhoewel ik mij zeer aangetrokken voel tot de oosterse en indiaanse weg vond ik toch in de kinesiologie een samenkomen van al deze oude kennis in een nieuwe hedendaagse vorm. Ik ontmoette mijn leraren in Nederland en op reis in India ontmoette ik meermalen de Dalai Lama en tijdens een gesprek met een van de lama's gaf hij mij te kennen dat ik in mijn vorm bijdraag en dat het onbelangrijk is waar ter wereld dat plaats vindt en dat vormen, hulpmiddelen zijn in de fysieke wereld.
 
Ik voel me dan ook dankbaar dat ik mijn leraren in dezelfde tijd ontmoette en dat zij mij als een instructeur/leraar zagen en mij de kans boden les te geven met hun materiaal, SIPS, Neuro-Energetic Kinesiology (Wellness Kinesiology en Touch for Health). Met veel plezier werk ik in mijn praktijk en leer ik anderen te werken met de holistische uitgangspunten waarbinnen ik de kennis van andere culturen kan integreren en geef ik enthousiast lezingen als kennismaking met Stressformatting. Dit is voor mij een efficiente vorm waarbinnen alle aspecten van ons bestaan -lichamelijk en geestelijk- die ons niet langer dienen om te zetten in andere ervaringen, gedrag en beleving.


Curriculum

- Hoge School voor Verpleegkunde
- Hoge School voor Voortgezette Opleiding hulpverlenend groepswerk
- Hoge School voor Supervisiekunde
- Orthomoleculair therapeute
- Leraar voor Nederland van SIPS, Neuro- Energetic Kinesiology / Stressformatting® 

Adres

Jolanda Arts
Pr. Margrietstraat 26
5961 BL  Horst
Nederland
Tel: 0031 77/398.29.36.
E-mail: jolanda@teaching-healing-arts.nl

Gastdocent voor diverse vakken stress formatting in de opleiding stress formatting in België

 

Welcome to my site

Nk – neuro energetische kinesiologie opleiding van Hugo Tobar en SIPS opleidingen van Ian Stubbings zijn de verantwoordelijkheid van Teaching & Healing Arts in Nederland. 

Instituut Teaching & Healing Arts verzorgt de opleiding in modulaire leseenheden, zowel voor de cursussen, ontwikkeld door Hugo Tobar als door Ian Stubbings.

Op de site vind je voor SIPS 1 en 2 de namen van huidige gecertificeerde instructeurs. 

Andere instituten in Nederland en België, die de naam NK en of SIPS, voor cursussen van zowel  Hugo Tobar als Ian Stubbing gebruiken, zijn nationaal en internationaal niet geautoriseerd en gecertificeerd. 

Certificaten zijn enkel geldig van de geautoriseerde instructeurs en worden aangeleverd door Teaching & Healings Arts. Dit geldt tevens voor alle gecertificeerde manuals.